Send SMS fra datamaskinen med MightyText

Smart Android-app som frigjør deg fra mobilen.

Med større skjerm og tastatur, kan det være enklere å skrive tekstmeldinger fra datamaskinen. MightyText fikser biffen for Android-brukerne.
Med større skjerm og tastatur, kan det være enklere å skrive tekstmeldinger fra datamaskinen. MightyText fikser biffen for Android-brukerne. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sitter du mye foran datamaskinen, kan det oppleves som litt tungvint å måtte dra frem telefonen for å lese eller skrive en tekstmelding. Heldigvis finnes det flere løsninger som lar deg bruke PCen til det formålet.

For Android-brukere, er MightyText en super løsning.

Det er kort fortalt en app som lar deg sende og motta SMS og MMS fra datamaskinen eller nettbrettet ditt. Ikke bare fungerer den bra, den er også helt gratis.

Les også: 5 apper du kan sende gratis meldinger med

Litt knotete oppsett

Send SMS fra datamaskinen med MightyText


Men selv om MightText fungerer bra, er oppsettet noe tungvint. Først må du installere en app på mobilen din, og så må du sette MightyText til å fungere i nettleseren på datamaskinen din.

På mobilen trenger du ikke gjøre noe annet enn å logge inn med Google-kontoen din, men i nettleseren blir du nødt til å enten installere et nettlesertillegg eller endre på noen av nettleserinnstillingene dine. MightyText tar deg heldigvis gjennom prosessen.

Når alt er fiks ferdig, er det bare å gå inn i webappen til Mighty Text, enten ved å trykke på utvidelsen i Chrome eller Firefox, eller gå til nettsiden mightytext.net/app.

Viser alle meldingene dine

Når du åpner webappen vil du få opp meldingsinnboksen som du ser den på telefonen din. Brukergrensesnittet er pent og intuitivt.

For å sende en melding, klikker du på "New Message" øverst til venstre, og så vil du få opp et nytt meldingsvindu nederst til høyre. Ikke helt ulikt hvordan det fungerer i Gmail. Så må du taste inn nummer, skrive en tekst og legge ved et bilde om du ønsker det.

Send SMS fra datamaskinen med MightyText


Når du trykker på send, vil MightyText synkronisere meldingen til telefonen din, som igjen sender den avgårde som en vanlig SMS - eller MMS om du har lagt ved et bilde. Veldig enkelt og greit, selv om vi har opplevd at det noen ganger kan ta litt tid før meldingen kommer seg avgårde.

Du har også muligheten til å markere meldinger som favoritter og bla gjennom kontakter, og du får også opp batteritiden på telefonen din hvis det skulle være av interesse.

Få SMS-varsling mens du surfer

Når du mottar en tekstmelding, vil det sprette opp et varslingsvindu øverst til høyre i nettleseren. Her vil du kunne enkelt svare på tekstmeldingen ved å trykke på "Reply". Da åpnes et separat meldingsvindu.

Send SMS fra datamaskinen med MightyText


Får du et innkommende anrop, vil du også få en varsel. Veldig kjekt hvis telefonen står på lydløs.

MightyText har dessuten en funksjon som lar deg se på bilder og videoer som ligger på mobilen din. Og du kan til og med redigere bildene, legge på filtere og rammer, og så videre. De kan også enkelt lastes ned til datamaskinen.

Les også: Derfor kan det være lurt å skru av iMessage

Kan også brukes på brett

Som nevnt kan MightyText brukes på Android-nettbrett om du har det, og da må du installere en egen app fra Google Play-butikken og logge inn på Google-kontoen din akkurat som du må gjøre på datamaskinen.

Anbefales på det varmeste!

Et godt alternativ til MightyText er Airdroid, som ikke bare lar deg sende og skrive SMS fra datamaskinen, men du får også tilgang til en rekke andre funksjoner på telefonen.

Les også: Få tilgang til alt på PC-en din på iPhone

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer