Happybytes:

Senker prisen på «en om dagen»

Og gir abonnementet nytt navn.

SENKER PRISEN: Happybytes har senket prisen på abonnementet som gir deg én gigabyte hver dag med 50 kroner. Foto: Pål Joakim Pollen
SENKER PRISEN: Happybytes har senket prisen på abonnementet som gir deg én gigabyte hver dag med 50 kroner. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke lanserte den norske mobiloperatøren Happybytes et fri data-abonnement som satte i gang en aldri så liten priskrig med Chilimobil.

Utfallet ble at de begge landet på 398 kroner for henholdsvis 108 og 100 GB mobildata i måneden, der Chilimobil riktignok har noe mer EU-data og mulighet for ekstra SIM-kort.

Nå har Happybytes valgt å redusere prisen på sitt «En-om-dagen»-abonnement, som for øvrig har fått et nytt navn i samme slengen: «Mye data».

Én gigabyte hver dag

Dette abonnementet fungerer altså slik at du får én gigabyte mobildata hver dag. Telleren nullstilles hver midnatt, og bruker du opp kvota hver dag, kan du altså lande på 30/31 GB med mobildata hver måned.

Månedsprisen er nå senket fra 298 til 248 kroner. Det er kuriøst nok én krone mindre enn det Telenor tar for 1 GB – til sammen i løpet av en måned. Hos Telia får du en månedskvote på 3 GB til samme pris.

Hva gjelder de billigste konkurrentene i samme prisklasse får du for eksempel 7 GB hos Chili (249,-) og 5 GB hos Telipol (249,-).

Da vi sjekket mobilprisene tidligere i år, kostet Happybytes-abonnementet 298 kroner, mens du hos Chili fikk 15 GB for omtrent samme pris. I avstemningen som fulgte, syntes 69 prosent av Dinsides lesere at Happybytes-dealen var den beste av de to.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer