Førsteinntrykk:

Sennheiser lanserer Momentum TW 2

En av våre favoritt-ørepropper har fått en oppfølger.

OPPFØLGER: I dag lanseres Sennheiser Momentum True Wireless 2. De er mindre, har bedre batteritid og har nå fått aktiv støykansellering. Foto: Pål Joakim Pollen
OPPFØLGER: I dag lanseres Sennheiser Momentum True Wireless 2. De er mindre, har bedre batteritid og har nå fått aktiv støykansellering. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Den beste lyden vi har hørt fra trådløse ørepropper» var konklusjonen da vi testet Sennheiser Momentum True Wireless rett før jul i 2018.

I dag lanseres oppfølgeren, som enkelt og greit heter det samme, men med et 2-tall bak. Vi fikk nykommeren inn til test i begynnelsen av uka, men vi trenger noen dager ekstra på oss før testen er klar. I mens serverer vi noen førsteinntrykk.

Bedre batteri og aktiv støydemping

Der har du de største nyhetene, kort oppsummert. Førstemann var ikke spesielt imponerende med tanke på batteritiden, der øreproppene holdt i fire timer, mens etuiet bød på to ekstra ladinger, altså med totalt 12 timers spilletid.

Nå er det sju timer som gjelder før proppene må i etuiet, og det kan lade dem opp tre ganger, som gir en total spilletid på 28 timer, altså mer enn en dobling.

Nytt er dessuten at Sennheisers nye ørepropper har fått aktiv støyreduksjon, som spesielt er nyttig når du kjører fly, tog eller lignende. Vi har ikke prøvd dem på flytur (og det blir det neppe noe av i disse corona-tider heller), men vi har brukt dem både på tog og t-bane, og der er isolasjonen mot omgivelsene aldeles utmerket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer