Siemens C65

Nok en billigmodell fra Siemens ankommer butikkene, og denne er blant de rimeligste med kamera og skjerm med 65.000 farger. Er den verdt dine penger?

Publisert
Sist oppdatert

I det siste har Siemens sluppet flere rimelige modeller med ganske grunnleggende funksjoner – men samtidig er det ikke lenge siden slike funksjoner var kun tilgjengelige på dyrere og mer avanserte modeller. For eksempel kombinerer denne nyeste billigmodellen fra Siemens både innebygd kamera og skjerm med støtte for 65.000 farger, og fremdeles koster den kun litt under 2.000 kroner uten abonnement.

Tradisjonell, men god

Telefonen skiller seg ikke spesielt ut når det gjelder utseendet, men føles i alle fall solid og ligger godt i hånden – og den veier samtidig ikke mer enn 86 gram. Vi legger merke til store og klare taster, samt en joystick som er svært behagelig å bruke. Her scorer telefonen høyt – brukervennligheten er på topp, det går fort å skrive meldinger og tastene er responsive. Det er også lagt inn en egen snarveitast, som du selv kan sette opp til å føre til din favorittfunksjon.

Når det gjelder funksjonene, kan telefonen det meste som forventes fra en rimelig modell. I og med at det er kamera innebygd, er det også lett å skrive og sende MMS-meldinger med vedlagte bilder. Bildene kan også sendes via infrarød port, men det er ingen støtte for Bluetooth. Telefonen har så klart polyfoniske ringelyder, Java og GPRS, og vi er også imponert over det store minnet: 10 MB er faktisk ganske imponerende for en såpass rimelig telefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.