Siemens CFX65

Ikke alle mobiltelefoner trenger å være fullstappet med funksjoner og følgelig dyre - mange ønsker seg enklere og rimeligere modeller. Er den nye Siemens-telefonen en god løsning?

Publisert
Sist oppdatert

Mobiltelefoner med innebygd kamera er allmennt tilgjengelige, og du får nå temmelig solid kvalitet til bunnpris. Siemens er sistemann ut med en billigtelefon som har VGA-kamera bygd inn, og vi lurer på om denne mobilen er verdt pengene.

CFX65 er en liten og lett klapptelefon, som til tross for en noe billig plastfølelse likevel ser ganske stilig og pen ut. Fargevalget og designen har noe feminint over seg, så vi forestiller oss at telefonen er først og fremst rettet mot jenter. Som klapptelefoner flest har også denne en utvendig, monokrom skjerm, som viser klokkeslett, batteristatus og dekning. På innsiden er det selvsagt plass til en større fargeskjerm, med støtte for 65.000 farger og en oppløsning på 128x160 piksler.

Pen på innsiden

Den innvendige skjermen er faktisk overraskende skarp og klar, selv om hverken oppløsningen eller størrelsen er noe å hoppe i taket for.

Telefonen har et tastatur som fungerer veldig greit, med store og behagelige taster. De to øverste funksjonstastene er noe smale, men ellers er responsen bra og tastaturet bør fungere bra også for ivrige SMS-brukere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer