Siemens går for megapiksel

Nå begynner VGA-kamera på mobiltelefon å bli gammeldags. Siemens har nettopp lansert sin første 1.3 megapiksel-mobil, samt andre modeller med kamera.

Publisert
Sist oppdatert

Siemens går for megapiksel

  1. Bilder av de nye telefonene
Siemens går for megapiksel


Forrige uke slapp Sony Ericsson sin første mobil med 1.3 megapiksel kamera, som riktignok ikke kommer i butikkene før slutten av året. Nå tar Siemens opp konkurransen, og slipper en telefon som har samme bildekapasitet, men er mindre og mer håndterlig.

S65, som telefonen heter, er en direkte oppfølger til mellomklassemobilen S55. Den har imidlertid fått en god del forbedringer, og fremstår som en meget interessant modell. Den har fullt spekter av funksjoner som Bluetooth, triband, Java, e-post og polyfoniske ringelyder. I tillegg er skjermen stor og fin, med 65.000 farger og 132x176-oppløsning. Det mest interessante er selvsagt det innebygde kameraet, som tar bilder i 1280x960 piksler og har 5x digital zoom. Det kan også ta opp MPEG4-videoklipp med lyd. Det innebygde minnet på telefonen er på 11 MB, og det er også støtte for RS-MMC-minnekort (et 32 MB kort følger med).

Siemens går for megapiksel


Prisen på telefonen er foreløpig ikke kjent, men den skal komme i butikkene rundt oktober. Vi gleder oss veldig til å få testet den!

Den andre nye modellen heter M65, og er designet for å tåle støt, vannsprut og andre påkjenninger. Målgruppen er fysisk aktive mennesker, og det er også plass til en stor TFT-fargeskjerm og VGA-kamera med videomuligheter. M65 kan faktisk festen til en sykkel, og brukes til å hjelpe med navigasjonen og andre oppgaver. Denne modellen skal slippes i løpet av andre kvartal 2004.

Den tredje nyheten er en lavpristelefon med 65.000 fargers skjerm og intergert kamera. Modellnavnet er C65, og den er rettet mot MMS-glade ungdommer som vil utveksle bilder. Det er støtte for teknologier som Java og GPRS. C65 skal være tilgjengelig i juni.

Klikk her for flere bilder av de nye telefonene!

[Ugjyldig objekt (debatt)]Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer