Siemens lanserer ny videomobil

Den minste telefonen som kan ta opp videoklipp ble i går lansert av Siemens. Egentlig er det kun en oppdatering av ST55, men den nye modellen har ganske solide bildefunksjoner.

Siemens lanserer ny videomobil
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst slapp Siemens ST55, som var en av de aller minste telefonene med fullverdig VGA-kamera, hadde en ekstremt flott skjerm, men også dårlige taster og begrenset funksjonalitet ellers. Nå lanserer produsenten en oppgradering, som ser identisk ut, men får noen nye muligheter.

Først og fremst kan telefonen ta opp videoklipp. Kameraet har 4x digital zoom, som fungerer både på videoopptak og stillbilder, og stillbildene har for øvrig VGA-oppløsning (640x480 piksler).

Telefonen har også den samme, meget flotte skjermen som forgjengeren, med støtte for 65.000 farger. Designen er også lik, men vi håper i alle fall at joysticken er mer behagelig å bruke. Det er i hvert fall ingen tvil om at telefonen er liten og stilig, og den veier kun 87 gram.

Telefonen støtter polyfonisk lyd, Java, WAP 2.0, e-post og har en rekke nyttige programmer installert.

ST60 kommer i butikkene i løpet av januar, og skal koste rundt 3.000 kroner uten abonnement. Vi kommer tilbake med en test så fort vi mottar testeksemplar, men i mellomtiden kan du jo lese vår omtale av ST55 her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer