Siemens M65

Den nyeste, robuste telefonen fra Siemens er perfekt tilpasset utendørs bruk. Den er ingen proffmobil, men er funksjonell nok for de fleste. Er det denne telefonen du skal ha hvis du trives i skogen?

Siemens M65
Publisert
Sist oppdatert

Forsterkede mobiltelefoner som tåler støv, vannsprut og røff behandling er det ikke spesielt mange av på markedet. Vi testet for en stund siden Nokia 5140, som i og forseg er en fin telefon, men vi ble litt skuffet over blant annet skjermen og minnestørrelsen.Siemens M65 retter seg mot de samme brukerne, men er nok en mer komplett telefon enn 5140.

Robuste saker

Det første vi legger merke til er selvsagt den uvanlige konstruksjonen. Det er et puslespill å sette sammen denne mobilen, da den består av mange løse deler som må tilpasses. Når du har satt inn SIM-kortet og batteriet, må du feste det hele med en metallramme som holder telefonen sammen. Denne rammen må også låses fast med en gumminøkkel. Det finnes også et gummideksel som dekker over linsen på kameraet. Alt dette betyr at telefonen er relativt sikret mot elementer, men det er alt for lett å miste disse små delene, hvis du skulle hatt behov for å ta mobilen fra hverandre.

Til tross for metallrammen er ikke telefonen dramatisk tung, den veier brukbare 107 gram.En av de tingene som tiltrekker seg mest oppmerksomhet er den store og klare skjermen. Den er fysisk dominerende, og har i tillegg en fin oppløsning på 132x176 punkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.