Siemens S65

En av de mest etterlengtede modellene fra Siemens denne høsten er S65, en allround-telefon med 1.3 megapiksel-kamera. Vi har endelig fått testet nyheten, og her er våre inntrykk.

Publisert
Sist oppdatert

Siemens S65 har én stor fordel - den er den første mobiltelefonen på det norske markedet som har 1.3 megapiksel-kamera innebygd. Nokia slapp tildligere i sommer sin flotte 7610, men den hadde kun 1 megapiksels-oppløsning (eller rett i underkant, for å være helt nøyaktig). Nokia-telefonen har også mer business-preg og er langt dyrere enn S65. Så Siemens er per i dag enerådende på markedet med sitt høyoppløselige kamera i et ganske lite skall, og det skal de uansett ha skryt for.

Se store bilder av telefonen

Det er heller ingen tvil om at Siemens har laget en veldig stilig telefon som nok kommer til å tiltrekke seg en del oppmerksomhet. Den er mørk på oversiden og sølvfarget på baksiden, og vi legger fort merke til den store skjermen som dominerer frontpartiet. Den føles ganske solid når den ligger i hånden, muligens takket være den noe høye vekten på 102 gram. Samtidig merker vi at den er laget av plast, og vi hadde nok ikke turt å miste den i gulvet.

På grunn av den store skjermen er tastaturdelen ganske liten, og tastene er relativt smale. Men det plagde oss likevel ikke så mye, de er responsive og enkle å trykke på. Joysticken er også godkjent, den er ikke like deilig som løsningen på Sony Ericsson K700, men likevel bedre enn mye annet på markedet. Det er i tillegg to funksjonstaster ved siden av joysticken, og én snarveistast som åpner nettleseren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer