Siemens SF65

Neste 1.3 megapiksels-mobil fra Siemens er ingen profftelefon, men heller et lite designikon. Den er overraskende pen og tar gode nok bilder, men er den bra som telefon?

Siemens SF65
Publisert
Sist oppdatert

Megapikseltelefonene fortsetter å synke i pris og det lanseres stadig flere varianter. Langt fra alle disse er ment for proffe brukere, og Siemens SF65 er faktisk rettet mot de mer motebevisste brukerne, og vil muligens også falle i smak hos den kvinnelige delen av kjøperne.

Designen er den viktigste grunnen til dette. Telefonen er iPod-hvit og absolutt over gjennomsnittlig stilig. Fronten er minimalistisk, med bare et lite LED-lys som blinker ved innkommende samtale eller melding, mens på baksiden er kameralinsen plassert. Langs høyre side sitter volumknappene og kamerasnarveien. Vi merker at telefonen ikke har noe eksternt display, noe vi finner ganske upraktisk. Du kan riktignok dreie skjermen rundt slik at den interne skjermen havner på utsiden, men det eneste som skjer da er at kameraet blir aktivert.

Feminine trekk?

Når vi åpner telefonen, fortsetter det gode visuelle inntrykket. Tastaturet er sølvfarget, stort og tydelig, og passer fint sammen med resten av telefonen. Men vi legger også umiddelbart merke til en negativ ting – skjermen er liten. Overfor skjermen finnes det også dedikerte zoom-knapper, som benyttes i kameramodus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer