Siemens SL65

Husker du SL55, den unike, lille smykketelefonen som kom for et års tid siden? Nå er oppfølgeren lansert, og vi tar en nærmere titt på herligheten.

Publisert
Sist oppdatert

For noen mobiltelefoner er utseendet viktigere enn teknologien, og de er skapt for de motebevisste brukerne som gjerne vil skille seg ut. Men det er likevel hyggelig hvis telefonen henger noe med på den teknologiske utviklingen. Siemens SL65 er en slik modell, den er oppsiktsvekkende, samtidig som den er relativt avansert, uten å være teknisk revolusjonerende.

Konseptet med SL65 er akkurat det samme som med forgjengeren (les testen av SL55 her). Tastaturet skyves ut fra undersiden, og i lukket tilstand er telefonen temmelig liten. Når tastaturet er skjøvet tilbake er det bare joystick og funksjonsknapper som er synlige, men telefonen er fremdeles operativ. Du får tilgang til de aller fleste funksjonene i lukket modus, men naturlig nok får du ikke skrevet meldinger.

For å få full funksjonalitet må du altså skyve ut tastene, og vi husker faktisk at det var litt lettere å få det til med én bevegelse på den forrige modellen.

SL65 er også noe større enn forgjengeren. Vekten er 99 gram.

Nå med kamera

SL65 har fått et VGA-kamera, som naturlig nok er plassert på baksiden. Plasseringen er likevel noe uheldig, det er svært lett å dekke over linsen med fingrene når du holder telefonen. Det er 10 MB minne innebygd, ikke enormt mye altså, men nok til å romme en del bilder i VGA-kvalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer