Siemens SXG75

Dette er den første 3G-mobilen fra selskapet som er tilgjengelig her til lands, med både GPS og to megapikselkamera. Høres lovende ut.

Siemens SXG75
Publisert
Sist oppdatert

Som de fleste nå bør ha fått med seg har Siemens Mobile i løpet av det siste året gått gjennom store forandringer. Selskapet har blitt solgt til asiatiske BenQ, noe som har ført til det nye merkenavnet Benq-Siemens og en rekke nye modeller. Men det er fremdeles noen mobiltelefoner fra Siemens-tiden som skal ut på markedet, og Siemens SXG75 er en av disse.

Dette er en mobiltelefon vi har gledet oss til siden den ble annonsert på CeBIT for et snaut år siden. Mye på grunn av at det er en mobiltelefon i relativt normal størrelse, som kombinerer 3G-støtte, med to megapikselkamera, minnekort, FM-radio og ikke minst GPS.

Navigasjon koster penger

For det er GPS-biten som kunne gjort denne mobilen unik. 3G-mobiler med MP3-spiller og to megapikselkamera begynner jo etter hvert å bli gammelt nytt i denne heseblesende bransjen. Derfor er det synd at Siemens ikke kommer helt i mål med GPS-løsningen sin.

Første gang vi startet opp GPS-programmet var nemlig lokaliseringen helt på jordet, men det er vi vant til, siden det tar litt tid å kalibrere systemet. Problemet ligger i at lokaliseringen aldri så ut til å bli 100 prosent riktig. Helt hvorfor kan vi ikke forklare, men løsningen ligger enten i selve GPS-modulen eller i programvaren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer