Billigste mobilabonnement januar 2020

Sikker på at du ikke betaler for mye?

Har du feil abonnement, kan du kaste bort hundrelapper hver måned.

VELG RIKTIG: Det kan være mye penger å spare på å velge riktig mobilabonnement. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
VELG RIKTIG: Det kan være mye penger å spare på å velge riktig mobilabonnement. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2020 er i gang, og vi har sjekket hvilken mobiloperatør som gir deg mest data for pengene i det vi starter et nytt år.

Hvert kvartal tar Dinside pulsen på det norske mobilmarkedet, og som vanlig har vi sjekket hvor mye du får for pengene på tre ulike nivåer – 150, 300 og 500 kroner per måned.

Nederst i artikkelen finner du en oversikt over hvilken operatør som er billigst på de ulike datapakke-nivåene, samt hvilke operatører som bruker hvilke mobilnett. Prisene er for øvrig hentet inn 8. januar 2020 fra operatørenes nettsider.

Litt strengere

Det begynner etter hvert å bli en del spesialtilfeller både her og der, og vi har derfor bestemt oss for at vi heretter strammer inn på følgende vis:

Vi tar bare med abonnementene og prisene som hvem som helst kan få.

Dermed dropper vi for eksempel abonnementer som krever at brukeren er under en viss alder, eller som krever at man har et annet kundeforhold, for eksempel på strøm eller bredbånd. Eksempelvis kan de som er strømkunder hos Fjordkraft eller Gudbrandsdal Energi få bedre priser på deres mobilabonnementer enn dem som ikke er det, men dette vil ikke være reflektert i tabellene under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer