Energizer Power Max P18K Pop

Sjekk den batteritiden!

Når størrelse ikke betyr noe som helst.

GIGA-MOBIL: Energizer P18K har et massivt batteri på hele 18.000 mAh. Foto: Skjermdump/YouTube/Techniqued Malayalam
GIGA-MOBIL: Energizer P18K har et massivt batteri på hele 18.000 mAh. Foto: Skjermdump/YouTube/Techniqued Malayalam Vis mer
Publisert

(Oppdatert 30. april 2019) Det blir dessverre(?) ikke noe av Energizers store mobilplaner. Årsaken er at Indiegogo-kampanjen feilet. Det var meningen å folkefinansiere Power Max P18K Pop, og Energizer ønsket snaut 10,4 millioner.

Slik gikk det altså ikke. Totalt var det kun 11 personer som ville bidra med penger til prosjektet - til sammen 130.000 kroner, og da blir det ikke noe av «batteribeistet». I hvert fall ikke i denne omgang.

Under kan du lese mer om mobilen - som altså ble en «not» og ikke en «hot».

Mobil med batteripakke eller motsatt?

En smarttelefon med en batteripakke, eller en batteripakke med integrert smarttelefon? Ved første øyekast er det ikke åpenbart hva som er hva med Energizer Power Max P18K Pop. Batteriprodusenten hadde en skikkelig stor mobilnyhet å vise frem under mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona. Bokstavelig talt.

Tykkelsen er på hele 18 millimeter, som får oss til å mimre tilbake til de gamle mursteinstelefonene til Nokia. Den er like tykk som nesten tre Samsung Galaxy S10 til sammen. Mashable har publisert et bilde der tre mobiler er stablet oppå hverandre ved siden av P18K.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer