Xiaomi Mi Mix Alpha

Sjekk den vanvittige skjermen!

Brettbare mobiler er bare såå forrige halvår.

"NESTEN HELE VEIEN RUNDT": Xiaomis nye påfunn er en mobil med såkalt surroundskjerm, som "går nesten hele veien rundt", som de selv sier. Foto: Xiaomi
"NESTEN HELE VEIEN RUNDT": Xiaomis nye påfunn er en mobil med såkalt surroundskjerm, som "går nesten hele veien rundt", som de selv sier. Foto: Xiaomi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brettbare mobiler fikk seg et skudd for baugen da Samsung tidligere i år måtte utsette lanseringen av Galaxy Fold etter at flere anmeldere opplevde at skjermen gikk i stykker.

Samsung måtte tilbake på tegnebordet, og har tilsynelatende fikset problemene; den 27. slippes Galaxy Fold for salg i USA (i Sør-Korea ble den lansert den 6. september). Du kan lese vår sniktitt her.

- Surround-skjerm

Men hvorfor brette ut (eller sammen) mobilskjermen, når du kan gjøre som Xiaomi med sin ferske Mi Mix Alpha, klistre en skjerm rundt HELE telefonen. Å ja, her er det skjerm både foran og bak - OG på sidene.

- 180,6 prosent skjermandel, skryter Xiaomi av.

Som Engadget skriver: «denne målingen gir ingen mening når man bruker det på denne måten, men denne mobilen er så kul at vi lar det passere».

«Surround Display» kaller Xiaomi den nye skjermløsningen på Mi Mix Alpha. Her finner vi smale kanter i topp og bunn av mobilen, og med unntak av en vertikal stripe på baksiden hvor kameraene sitter, består resten av skjerm.

I skjermen sitter både fingeravtrykksleser (innebygd i skjermen), høyttalere (såkalt display acoustic tech) og knapper (sidene er trykkfølsomme).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer