TEST: Jabra Move Style

Sjelden får du mer for under tusenlappen!

Danske Jabra gir deg svært mye for pengene.

UNDER TUSEN: Jabra Move Style er definitivt verdt å vurdere om du har budsjett på en tusenlapp for nye hodetelefoner. Foto: Pål Joakim Pollen
UNDER TUSEN: Jabra Move Style er definitivt verdt å vurdere om du har budsjett på en tusenlapp for nye hodetelefoner. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om de fleste hodetelefonprodusentene nå konkurrerer hardt i prissegmentet 3-4.000 kroner, er det mange som synes det er alt for mye penger å bruke på et par nye hodetelefoner.

Dagens testprodukt, Jabra Move Style, koster rett under tusenlappen – ja, faktisk er det flere butikker som i skrivende stund selger dem til 790 kroner.

Oppfølger til populær billigmodell

Move Style er oppfølgeren til Jabra Move Wireless, som lenge har vært et populært kjøp i den lavere prisklassen. De to har svært mye til felles, der den eneste åpenbare forskjellen er at batteritiden er økt fra åtte til 14 timer, altså nesten en dobling.

Og det er en en kjærkommen oppgradering. Ellers hadde vi kanskje håpet på at Jabra hadde byttet ut micro USB-porten med en USB-C-port, men den gang ei – fortsatt er det micro USB som gjelder til lading.

Paringen gjøres svært enkelt - du skyver i på-bryteren og holder den et ekstra hakk oppe for å aktivere paringssekvensen. Gledelig er det å se at selv et såpass billig par hodetelefoner har multipoint-støtte, slik at de kan være koblet til to enheter samtidig – for eksempel PC-en og mobiltelefonen. Da kan du spille musikk fra førstnevnte, mens du fortsatt hører pling og ringelyd fra telefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer