Sony WH1000XM3 annonsert

Skal ha fått kraftig oppgradert støydemping

Dette bør det lukte gull av.

NUMMER TRE: Sony lover at både støyreduksjon og lydkvalitet er kraftig forbedret i den tredje 1000X-modellen. Foto: Sony
NUMMER TRE: Sony lover at både støyreduksjon og lydkvalitet er kraftig forbedret i den tredje 1000X-modellen. Foto: Sony Vis mer
Publisert

Er det én aktør blant hodetelefonprodusentene vi holder høyest med tanke på evnen til å filtrere bort uønsket støy, må det være Sony og deres 1000X-serie.

Vi trillet en sekser på terningen til de første hodetelefonene i serien, og en femmer til oppfølgeren – rett og slett fordi forbedringen ikke var så stor at det forsvarte den vesentlig høyere prislappen.

«Fire ganger» så god ytelse

På IFA-messen i Berlin har Sony trukket frem nok et par fra hatten – WH-1000XM3 er, som det siste sifferet antyder, det tredje paret med hodetelefoner i denne rekka.

Denne gangen er de utstyrt med en ny støyreduksjonsprosessor, som ifølge pressemeldingen skal gi fire ganger så god ytelse, hvordan man nå tallfester det.

I tillegg til å fjerne lyden av flymotorer og den slags, skal den nye komponenten også være god på å fjerne ting som samtaler og gatestøy; en egenskap vi allerede syntes fungerte ganske bra på den første utgaven.

Den innebygde forsterkeren skal dessuten være fornyet, og Sony lover at også lydkvaliteten er hevet ytterligere. Trykksensoren fra forgjengeren er på plass i nykommeren, og XM3 har aktivitetsgjenkjenning som kan justere lydbildet basert på aktiviteten man bedriver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer