iPhone mini

– Skal lansere «iPhone mini»

Trolig mobilskred fra Apple i høst.

IPHONE: Det kan komme hele fire iPhoner i høst. Blant annet enn «iPhone mini». Foto: Skjermdump/YouTube
IPHONE: Det kan komme hele fire iPhoner i høst. Blant annet enn «iPhone mini». Foto: Skjermdump/YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For første gang på mange år blir det ikke en iPhone-lansering i en september-måned. Forrige uke avholdt Apple riktignok en produktlansering, men da var det Apple Watch og iPad som stod på menyen.

Men det betyr selvsagt ikke at Apple sparer på kruttet i høst. Faktisk sier ryktene at det kommer hele fire iPhoner i høst, deriblant en «iPhone mini».

Mini-iPhone

Twitter-brukeren L0vetodream skriver denne uka at navnene på de kommende iPhonene blir:

  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max

L0vetodream skiller seg ut blant de andre Twitter-brukerne med kjennskap til Apple ved at personen er anonym, men nettstedet 9t05Mac skriver at personen har truffet godt på Apple-relaterte lekkasjer det seneste året og at det er verdt å merke seg hva den melder.

Samme nettsted skriver at Apple trolig vil annonsere de fire iPhone 12-modellene i løpet av de to første ukene i oktober og at minst én av disse lanseres samme måned.

Fire modeller

Nylig meldte analytikeren Ming-Chi Kuo at den minste iPhonen, som trolig blir får «mini»-navnet, vil ha en skjerm på 5,4 tommer og et mindre kamerahakk sammenliknet med de andre iPhonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer