LiquidNano:

Skjermbeskytteren du smører på

Og produsenten tilbyr tolv måneders forsikring mot knust skjerm.

SMØRBAR: «LiquidNano» har så tro på produktet sitt, at de gir en 12 måneders forsikring på 2500 kroner med på kjøpet. Video: Pål Joakim Pollen. Reporter: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert

Mobiltelefoner blir stadig dyrere, og mange velger derfor å beskytte den ekstra, både med tradisjonelle mobildeksler og ekstra skjermbeskyttelse. Å knuse glasset på telefonen blir jo som regel en ganske dyr affære.

Selskapet LiquidNano har en litt annen tilnærming til å beskytte skjermglasset. I stedet for at man limer på en ekstra beskyttelse utenpå skjermen, er deres produkt noe man heller smører på skjermen.

Selskapet hevder at glasset blir styrket med rundt 30 prosent og derfor vil bli mer motstandsdyktig både mot riper, fingeravtrykk og støtskader. Ja, faktisk leveres mobilutgaven av LiquidNano med en 12 måneders forsikring, der du kan få erstattet inntil 2500 kroner for reparasjon av skjermen dersom den knuser.

Nanopartikler

Vi fikk besøk av den norske importøren, TT Micro, samt en representant fra LiquidNano, som gav oss en gjennomgang av produktet.

I pakken ligger det en slags våtserviett som i praksis er dynket med alkohol og bittesmå glasspartikler i nanometer-størrelse (en milliarddels meter).

Dersom man ser på en glassplate i mikroskop, er den på ingen måte slett, men innholder både «berg og daler», der glasset da er tynnere i disse dalene. Knuser du ei rute, ser du ofte at kuttet går i tilfeldige streker ut fra slagpunktet, som da er gjennom disse dalene, der glasset er svakest. Likeledes renner ikke vann nedover frontruta på bilen i en rett strek, men svinger litt frem og tilbake der disse dalene befinner seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer