Samsung Galaxy Z Fold 3, Z Flip, Watch 4 og Buds 2

Skred av nye Samsung-produkter

To brettbare telefoner, smartklokker og nye ørepropper.

VANNTETTE: Samsungs to nye brettbare telefoner er begge vanntette og kommer i butikkene innen måneden er omme. Foto: Samsung
VANNTETTE: Samsungs to nye brettbare telefoner er begge vanntette og kommer i butikkene innen måneden er omme. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På et digitalt pressearrangement har Samsung nettopp dratt duken av fire nye produkter.

To av dem er mobiltelefoner, og begge er brettbare. Det betyr at koreanerne er klare med tredje generasjon av sin Fold-telefon og den andre Flip-telefonen, som dog også har fått sifferet 3 i modellnavnet.

Forskjellen på dem er enkelt og greit at Fold kan brettes ut i nettbrett-størrelse, mens Flip brettes til halve størrelsen.

I tillegg lanserer selskapet smartklokkene Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 classic, samt nye ørepropper i Buds 2.

Galaxy Z Fold 3

Starter vi med størstemann, er Fold 3 Samsungs tredje forsøk på lage en brettbar telefon, som først er på størrelse med en (tjukk) vanlig telefon før den brettes ut i nettbrett-format.

Mer spesifikt er frontskjermen på 6,2 tommer (24,5:9 skjermaspekt) og innside-skjermen på 7,6 tommer i et nesten kvadratisk format. Denne gangen har også den minste skjermen fått 120 Hz skjermoppfriskningsrate, noe som forgjengeren kun hadde på den største skjermen.

Forbedringene er flere fra Fold 2. For det første er begge de nye brettbare telefonene fra Samsung de første brettbare telefonene som også er IPX8-sertifisere og derfor tåler en liten dukkert, og Samsung har også forbedret konstruksjonen på flere måter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer