OnePlus Buds

Skrøt av storbeslag

Det var bare et lite problem.

IKKE AIRPODS: De ser kanskje like ut, men OnePlus Buds er på ingen måte en AirPods-forfalskning. Foto: CBP/Twitter
IKKE AIRPODS: De ser kanskje like ut, men OnePlus Buds er på ingen måte en AirPods-forfalskning. Foto: CBP/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det er ikke et 🍎, skriver U.S. Customs and Border Protection (CPB), det amerikanske tollvesenet på Twitter, i forbindelse med et fersk beslag av «falske produkter».

De fortsetter:

– Tollbetjenter ved JFK-flyplassen beslagla nylig 2000 falske Apple AirPods på vei fra Hongkong, med en verdi på rundt 398.000 dollar dersom de hadde vært ekte.

Det amerikanske tollvesenet har også lagt ut en pressemelding der de skryter av beslaget og av betjentene som oppdaget de «falske» produktene.

– På daglig basis beskytter betjentene amerikansk publikum. Det at vi stanset disse falske øreproppene, er en refleksjon av våre CBP-betjenters årvåkenhet og forpliktelse til vellykkede oppdrag hver eneste dag, sier Troy Miller, direktør for CBPs feltoperasjoner i New York, i pressemeldingen.

En liten blemme

Problemet er bare at den at øreproppene de har beslaglagt, ikke er Apple AirPods. I stedet er det snakk om de forholdsvis nye OnePlus Buds som Dinside nylig testet, som det også er tydelig merket på pakningen.

Øreproppene er riktignok svært like AirPods i utformingen, men det er på ingen måte en forfalskning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer