- Skulle ønske jeg aldri så det

Ørevoks-rensende hodetelefoner går viralt på nettet.

Disse hodetelefonene er av det spesielle slaget. Video: SafKan Health / Storyblocks. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange bruker Q-tips og bomullspinner når de skal fjerne ørevoks, selv om dette frarådes. Dette kan nemlig gjøre vondt verre, da du presser voksen sammen og lenger inn i øret. Det fører til at mange må dra til legen for å få en øreskylling.

Men hva om det fantes en enda enklere måte å gjøre det på?

Det var trolig tanken til et startup-selskap fra Seattle kalt SafKan Health, som nå går viralt med det som kan være verdens ekleste hodetelefoner.

Dette er altså ikke dine vanlige hodetelefoner du bruker for å høre på musikk. I stedet brukes de til et helt annet formål, nemlig å skylle ørene dine, skriver The Sun.

Renser øret på 35 sekunder

I en video postet av SafKan Health på YouTube skriver produsenten at «for mye ørevoks er hovedårsaken til konduktivt hørselstap, ifølge Harvard Medical School».

- Sprøyter, sprayflasker og øreskylling er tidkrevende, grisete og gammeldags.

Deres nye oppfinnelse, OtoSet Ear Cleaning System, skal være mye mer effektivt.

Alt brukerne trenger å gjøre er å trykke på en knapp, og så vil vann sprutes inn i ørene. I løpet av 35 sekunder skal ørevoksen være skylt vekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer