Slås sammen

Nå snur Facebook.

TESTES: Allerede nå har noen brukere begynt å få tilgang til Messenger-innboksen i Facebook-appen. Foto: Shutterstock
TESTES: Allerede nå har noen brukere begynt å få tilgang til Messenger-innboksen i Facebook-appen. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2014 valgte Facebook å skille Messenger fra den dedikerte mobilappen, slik at man måtte laste ned en separat app for å sende meldinger. Den gangen var det mange som reagerte negativt. Mashable kalte det nettsamfunnets dummeste avgjørelse noensinne.

Får innboks igjen

Ni år seinere melder imidlertid Meta, selskapet bak Facebook, at Messenger vender tilbake til Facebook-appen igjen.

- Vi tester muligheten for at folk kan få tilgang til Messenger-innboksen i Facebook-appen, og vi kommer til å utvide testingen av dette snart, skriver Facebook-sjef Tom Alison i et blogginnlegg.

- Til syvende og sist vil vi at det skal være enkelt og praktisk for folk å komme sammen og dele, enten det er i Messenger-appen eller direkte på Facebook.

TikTok-konkurranse

Ifølge The Verge kommer endringen som en følge av den økte konkurransen mot TikTok, som har innebygd meldingsfunksjonalitet.

I blogginnlegget understreker Facebook at de har flere brukere enn noensinne.

- I motsetning til rapporter om det motsatte, er ikke Facebook død eller døende, men faktisk levende og blomstrende med to milliarder daglige aktive brukere, skriver selskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer