Apple Watch 7

– Slik blir Apple Watch 7

Ny og større design, men nettsteder hevder den blir forsinket.

NY DESIGN: Ifølge ryktebørsen får Apple Watch 7 et merk kantede uttrykk som er i stil med iPhone 12. Foto: Jon Prosser
NY DESIGN: Ifølge ryktebørsen får Apple Watch 7 et merk kantede uttrykk som er i stil med iPhone 12. Foto: Jon Prosser Vis mer
Publisert

Det er endelig september, som markerer starten på høsten – i hvert fall hvis man følger de kalendariske årstidene – som er høysesong for teknolanseringer.

Om få uker lanseres trolig nye iPhone 13, AirPods 3 og godt mulig også Apple Watch 7. Om den ikke blir forsinket da.

Ifølge ryktebørsen kan årets Apple Watch få den største designoppdateringen på flere år.

Dersom Jon Prosser, en kjent ryktemaker, får rett, vil klokkene få et design mer i tråd med de nyeste iPhone-modellene, med skarpere kanter. Ryktene hinter også til en utforming med smalere ramme rundt skjermen.

Videre ryktes det at Apple Watch 7 er enda litt større enn sekseren, med 41 og 45 mm-versjoner i stedet for 40 og 44 som de er i dag.

Ifølge PatentlyApple søkte Apple forleden om patent på måling av hydrasjon via klokka, altså der klokka kan varsle deg om du ikke har drukket nok. Det kan være en funksjon som kommer til 7. generasjon Apple Watch, men kan også være noe for tett opptil lansering.

Lanseres den i september?

Samtidig er det ukjent om Apple Watch 7 lanseres sammen med iPhone 13 og (trolig) AirPods 3 i september. Ifølge nettstedene Nikkei og Bloomberg har produksjonen av den kommende smartklokka blitt utsatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.