Slik blir nye Communicator

MOBILNYHET: Nokia lanserte mandag sin etterlengtede, nye Communicator. Se bildene av supertelefonen her.

Slik blir nye Communicator
Publisert
Sist oppdatert

Nokias Communicator-serie har lenge vært den ultimate businesstelefonen for mange. Men det er lenge siden vi har sett en ny modell i denne klassen, og derfor var dagens lansering ekstra spennende. Telefonen skuffer heller ikke, for det er mye avansert teknologi under panseret her.

9500 Communicator har den samme utformingen som forgjengerne, men denne gangen er det to fargeskjermer, en på innsiden som viser series 80-grensesnittet med 65.000 farger, samt en på utsiden med 128x128-oppløsning og series 40-grensesnitt.

Telefonen er svært avansert og støtter alle de viktigste kommunikasjonsløsningene. Det er først og fremst støtte for WLAN, noe som vil tillate skikkelig nettsurfing, i tillegg til IP-telefoni. Som om ikke det var nok så støtter den EDGE, GPRS og triband. Det er selvsagt også støtte for Bluetooth, og innebygd VGA-kamera. I tillegg er det hele 80 MB med internminne på telefonen. For meldinger har telefonen full støtte for e-post og MMS.

9500 Communicator kommer i butikkene først i slutten av året til en pris på omtrent 800 euro. Vi kommer selvsagt tilbake med en grundig test da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.