Slik blir nye iPaq

Det har vært rolig på PDA-fronten i det siste, men mye tyder på at HP forbereder en storlansering. Det har i det siste dukket opp rykter om en ny serie toppmodeller. Les detaljene!

Slik blir nye iPaq
Publisert
Sist oppdatert

Den kommende h6000-serien skal være blant de mest avanserte og komplette PDAene på markedet, og definitvt den mest høyteknologiske blant HP sine modeller. Den mest avanserte versjonen heter h6300, og skal kombinere WLAN, GPRS og Bluetooth-muligheter. PDAen skal altså kunne også fungere som mobiltelefon via GSM-nettverket, overføre data via GPRS, og gå rett over til WLAN hvis trådløst nett blir tilgjengelig.

Maskinen bygger på Windows Mobile 2003-plattformen, og det skal også finnes en utgave en enheten med innebygd digitalt kamera med VGA-oppløsning.

H6300 skal være utstyrt med en 200 MHz OMAP-prosessor, 64 MB RAM, 64 MB ROM og plass til MMC-minnekort. Skjermen skal ha en oppløsning på 240x320 piksler, og selve enheten skal være ganske stor og klumpete (190 gram). Vi blir ikke overrasket om det følger med et handsfree-sett.

I følge ryktene vil det også følge med et minitastatur du kan koble til iPaqen, noe som vanligvis har vært tilleggsutstyr.

Det er også snakk om en 6700-modell med høyere spesifikasjoner og et kamera med 1.2 megapiksel-oppløsning.

Lanseringsdatoen er relativt uklar, men det sies at maskinene skal vises frem i USA neste måned. Vi får vente og se når de eventuelt blir introdusert i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer