Apple lanserer iPhone 14

Slik blir nye iPhone

Dette lanserte Apple.

«ALLTID PÅ-SKJERM»: En Apple-ansatt viser Dinside noen av de nye funksjonene som blir å finne på den nye iPhone 14 Pro. Video: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SAN FRANCISCO): I kveld klokka 19 norsk tid gikk Apples toppsjef Tim Cook på scenen for å avduke en rekke nye produkter.

DinSide var til stede på pressekonferansen, som avholdes i Steve Jobs Theater i Apples hovedkvarter i Cupertino i California, og dekket nyhetene.

Apple Watch Series 8

Først ut skal de snakke om smartklokke Apple Watch.Apple Watch Series 8 er den nye toppmodellen. Den er mye av det samme som forgjengeren, Series 7.

Nyheten i år er imidlertid en temperatursensor til bruk for blant annet fertilitetssporing. Den kan gi deg et estimat for når du skal ha hatt eggløsning basert på kroppstemperaturen din. I løpet av natta tar klokka tempen din hvert 5. sekund.

Når det gjelder personvern, lover Apple at dine personlige data er og forblir trygge på klokka. Alt som synkroniseres til skyen, er kryptert.

En annen ny funksjon er «crash detection». Apple Watch kan oppdage om du har vært i en bilulykke ved hjelp av alle sensorene i klokka.

Batteritiden er som før, på 18 timer, men Apple introduserer en ny lavsstrømsmodus, som gjør at det kan holde i 36 timer ved at diverse funksjoner deaktiveres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer