Samsung Galaxy S21

Slik blir Samsungs neste toppmodell

Spesifikasjoner, dato, pris. Dette sier ryktene.

NYTT KAMERAKLUMP: Teknolekkeren OnLeaks hevder Galaxy S21 vil få et hovdkamera som stikker opp som en forlengelse av rammen på siden. Foto: OnLeaks
NYTT KAMERAKLUMP: Teknolekkeren OnLeaks hevder Galaxy S21 vil få et hovdkamera som stikker opp som en forlengelse av rammen på siden. Foto: OnLeaks Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung pleier som regel å ha to store mobillanseringer i året. Galaxy S-serien oppdateres vanligvis den første halvdelen, mens Note-serien lanseres den siste halvdelen.

Vi går snart over i nytt år, og det betyr at en ny toppmodell nærmer seg. Nærmere bestemt en oppfølger til Galaxy S20-serien, trolig kalt Galaxy S21.

Men hva kan vi vente oss av Samsung Galaxy S21? Når kommer den? Og hva blir prisen? Vi har samlet sammen de heteste ryktene.

Navnet

Samsung har ikke gått ut med hva det neste Galaxy S-flaggskipet vil hete, men de fleste omtaler den som Galaxy S21, så derfor gjør vi det også. Galaxy S30 er imidlertid et aktuelt alternativ.

Når lanseres den?

Samsung lanserte 2020-toppmodellen, Galaxy S20, i midten av februar, med salgstart i mars.

Vi ville anta at det samme skjer med oppfølgeren, selv om noen rykter vil ha det til at de fremskynder til januar. Teknolekkeren Jon Prosser skriver følgende på Twitter:

Hvor mange modeller?

Akkurat som Galaxy S20 vil oppfølgeren komme i tre ulike modeller:

  • S21: 6,2"
  • S21+: 6,7"
  • S21 Ultra: 6,8"

Om skjermstørrelsen stemmer, forblir S21 og S21+ samme størrelse som forgjengerne, mens S21 får 0,1 tommer mindre skjerm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.