Slik bytter du ansikt i Snapchat

Bytt ansikt med en venn eller en kjendis.

LEI DITT EGET ANSIKT? Med Snapchats nye funksjon kan du enkelt bytte til et annet.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
LEI DITT EGET ANSIKT? Med Snapchats nye funksjon kan du enkelt bytte til et annet. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du hadde spurt oss hva som ble en av de store trendene på mobilen i 2016 for et par år tilbake, hadde vi neppe svart «apper som lar deg bytte ansikter med venner - og Kim Kardashian».

Men på grunn av Snapchat, MSQRD og et knippe andre apper, er dette den nyeste farsotten. Takket være ny teknologi for ansiktsgjenkjenning blir resultatet også bedre, eventuelt skumlere, enn noensinne.

LES OGSÅ: Slik lager du animerte GIF-er

«Face swapping»

I en av de mange oppdateringene til Snapchat den siste tiden, er en såkalt face swap-linse (ansiktsbytte), hvor du kan ta en selfie med en venn, og så vil han/hun få ditt ansikt og omvendt.

Nylig introduserte Snapchat også en linse som lar deg bytte ansikt med et bilde du har lagret i kamerarullen din. Så i stedet for å sende en snap av ditt eget tryne, kan du late som du er noen helt andre, både kjente og ukjente.

LES OGSÅ: Snapchat saksøkes for fartsfilter

Slik gjør du

Du bytter ansikt på samme måte som du legger på en ansiktslinse. Sørg for at du har nyeste versjon av Snapchat installert på mobilen. Åpne appen i selfie-modus, og trykk og hold på ansiktet ditt til rutenettet dukker opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer