Slik bytter du SMS-applikasjon

Det finnes bedre løsninger enn den du allerede har.

På Android finnes det flere gratis SMS-applikasjoner som er bedre enn den du har fra før.
På Android finnes det flere gratis SMS-applikasjoner som er bedre enn den du har fra før. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av fordelene med Android er at så og si alle komponenter i operativsystemet kan byttes ut til fordel for noe annet. Vi har tidligere sett på hvordan du bytter Android-tastaturet (Swiftkey er vår favoritt), samt hvordan du kan bruke LauncherPro til å bytte ut hele hjemmeskjermen.

I dag har turen kommet til SMS-applikasjonen.

Avhengig av hva slags telefon du har kjøpt, kan det være at produsenten av telefonen har laget sin egen variant av SMS-applikasjonen, men vi har fortsatt til gode å se noen som er i nærheten av så bra som enkelte tredjepartsapplikasjoner på dette punktet.

Lenger ned i artikkelen får du noen forslag til gode SMS-applikasjoner.

Installeres som en vanlig app

Alt du trenger å gjøre er i prinsippet å laste ned en SMS-applikasjon, på samme måte som du laster ned en hvilken som helst annen applikasjon, enten du gjør det direkte via Android Market på telefonen, eller bruker nettleserversjonen av Android Market og foretar installering derfra.

Når du så har installert den nye SMS-applikasjonen, bør du også fjerne varsler fra den gamle, så slipper du å få to varsler hver gang du får tekstmelding. Dette gjør du vet å åpne den vanlige SMS-applikasjonen der du ser alle samtalene, trykke på menyknappen og gå inn på innstillinger. I listen der finner du en kryssboks for varsling som du nå kan huke vekk. Fortsatt vil du få tilgang til nye meldinger også i den gamle applikasjonen, men den vil ikke lenger si i fra (siden den nye gjør det).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer