Slik endrer du aktivitetsmålene dine på Apple Watch

Har aktivitetsnivået endret seg i forbindelse med den nye hjemmetilværelsen?

DEMOTIVERENDE: Har det vært mye slike aktivitetsringer på Apple Watch i det siste? Det lureste er selvfølgelig å røre mer på seg. Foto: Kirsti Østvang
DEMOTIVERENDE: Har det vært mye slike aktivitetsringer på Apple Watch i det siste? Det lureste er selvfølgelig å røre mer på seg. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Har du merket en endring i din daglige aktivitet etter at coronaepidemien inntraff? Du er neppe alene. På hjemmekontor får man kanskje ikke rørt på seg like mye som før. Eller kanskje har du blitt ekstra ivrig på å komme deg ut i frisk luft?

Har du en smartklokke som Apple Watch, er du sikkert godt kjent med de tre aktivitetsringene som skal fullføres hver dag. Den røde ringen indikerer bevegelse, den grønne trening og den blå hvor mye du står oppreist.

Trenings- og oppreistmålet er fast, altså kan ikke endres. Du må ha enten 30 minutter såkalte aktive minutter og stå i minst ett minutt per time 12 timer i løpet av en dag.

Justerer seg automatisk

Bevegelsesmålet kan imidlertid tilpasses. Dette målet baserer seg på aktive kalorier, som Apple beskriver som kalorier du brenner ved å stå eller bevege deg rundt.

Etter hvert som du bruker Apple Watch, vil klokka på starten av hver uke foreslå et nytt bevegelsesmål som passer med din aktivitet.

Har du en veldig aktiv uke, vil den foreslå et høyere mål, mens har du flere dager i løpet av en uke hvor du ikke klarer å oppnå det daglige målet, vil den kanskje nedjustere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer