Kommentar:

Slik er det å gå rett fra iPhone 4S til XR

Det var en brå overgang å hoppe over 16 iPhone-modeller på én dag.

TO VERDENER: Etter seks år med iPhone 4s er det et stort steg å begynne å bruke iPhone XR. Foto: Eilin Lindvoll.
TO VERDENER: Etter seks år med iPhone 4s er det et stort steg å begynne å bruke iPhone XR. Foto: Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du husker kanskje den forrige historien min om hvordan det er å fortsatt bruke en seks år gammel iPhone 4s i 2018.

Vel, siden den gang har jeg fått fast stilling i Dinside, og noe av det første sjefen min gjorde etter at jeg signerte kontrakten, var å bestille ny mobil til meg, en iPhone XR.

Hadde jeg kun brukt smarttelefonen til min bruk, ville jeg uten tvil fortsatt med min elskede 4s, men i og med at alderen og manglende oppdateringer gjør den uegnet for en moderne journalisthverdag, blant annet med dårlig kamera, begrenset minne og batterilevetid, så det ut til at en ny iPhone var eneste utvei.

Det at Telenor starter nedleggelsen av 3G-nettet i januar 2019, og iPhone 4s ikke støtter 4G, var vel siste spiker i kista for min trofaste følgesvenn.

Etter ei ukes tid lå dermed en iPhone XR på pulten min. Jeg snudde og vendte litt på eska, før jeg låste den inn i et skap og lot den ligger der en hel måned.

Jeg ser deg

Omsider kom jeg til et punkt hvor jeg ikke kunne ignorere den nye iPhonen. Kollegaer så meg fortsatt bruke den gamle, og lurte på om jeg trengte hjelp til å sette opp den nye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer