Toppmobilene sammenlignet:

Slik er Galaxy S10 sammenliknet med iPhone XS og Mate 20 Pro

Spesifikasjonene til tre av markedets beste smarttelefoner satt opp mot hverandre.

FLAGGSKIPTELEFONER: Samsung Galaxy S10 og S10+ kan bli blant årets mest spennende smarttelefoner. Foto: Kirsti Østvang/Pål Joakim Pollen
FLAGGSKIPTELEFONER: Samsung Galaxy S10 og S10+ kan bli blant årets mest spennende smarttelefoner. Foto: Kirsti Østvang/Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

I går ble Samsung Galaxy S10, S10+ og den oppsiktsvekkende Fold avduket under et kombinert arrangement i San Francisco og London. I forkant av lanseringen hadde Samsung lekket som en sil og det var få overraskelser å spore.

Forventningene til Galaxy S10 er ikke mindre av den grunn, det virker som en ganske spennende mobilserie og kan skilte med mer minne, et lovende trippelkamera, omvendt trådløs lading, et kamerahull i skjermen, som også har en integrert fingersensor, samt en kraftigere prosessor.

Dermed har potensielle mobilkunder snart to nye, fristende tilskudd i butikkhyllene. Samtidig gjør flere valgmuligheter det vanskeligere å bestemme seg for hvilken mobil du skal gå for. Når du skal bruke flere tusen, kanskje over et femsifret tall, er det ofte en god idé å sjekke alternativene før du bestemmer deg.

Galaxy S10 mot iPhone XS mot Mate 20 Pro

Derfor har vi saumfart spesifikasjonslistene til Galaxy S10, S10+ og sammenliknet det med toppmodellen Apple iPhone XS og XS Max samt Huaweis Mate 20 Pro.

I tabellen under kan du se hvor godt de fem flaggskiptelefonene gjør det mot hverandre på punkter som skjermstørrelse og -oppløsning, lagringsplass, kamera, størrelse på batteri, ekstra funksjoner og selvfølgelig pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer