Galaxy S21 versus iPhone 12

Slik er Galaxy S21 sammenliknet med iPhone 12

Dette er forskjellene mellom de to konkurrentene.

GALAXY S21: Samsung lanserer sin nye toppmodell rekordtidlig i året. Foto: Samsung
GALAXY S21: Samsung lanserer sin nye toppmodell rekordtidlig i året. Foto: Samsung Vis mer
Publisert

Samsungs Galaxy S21-serie ble lansert i går, noe som er usedvanlig tidlig ettersom nye Galaxy-toppmodeller vanligvis ikke treffer markedet før på vårparten.

Serien er delt inn i tre modeller, Galaxy S21, S21 Plus og S21 Pro, og det første som slår oss er hvor lekre de er, med et stort og blant annet gullfarget kamerahus som glir over i resten av chassiset.

Men ikke bare er de stilige, de er også pakket med god maskinvare, fra det nyeste Exynos-brikkesettet og IP68-sertifisering til en heftig 120 Hz-skjerm med hele 1500 nits lysstyrke.

Noe som også gjelder for Galaxy S21, som er innstegsmodellen og et interessant alternativ til iPhone 12. I hvert fall for de plattformuavhengige.

Galaxy S21 mot iPhone 12: design

Både Apple og Samsung har frisket opp designen på sine respektive mobiler. Apple har gått for en blanding av iPhone 4 og iPhone X/XS/11 med en kantet utforming, men fremdeles med et digert kamerahus på baksiden, mens Samsung har tatt Galaxy-designen til et nytt nivå, mener vi i hvert fall vi, med det elegante kamerahuset til S21.

Størrelsesmessig er det for øvrig lite som skiller dem. iPhone 12 er litt bredere, mens Galaxy S21 både er høyere og tykkere, men det er ikke snakk om mange millimeterne:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer