Slik får du billig-iPhone

Telenor slår Netcom, men Netcom slår også seg selv.

Publisert
Sist oppdatert

Dersom du var en av de som lenge har ventet på Apples iPhone, ble du kanskje skuffet når du så hvor mye den faktisk kommer til å koste.

For det dyreste abonnementet blir prisen per år 14 000 kroner. Fint for de i dress på Aker Brygge, men for oss andre er det helt uaktuelt. Heldigvis finnes det et lite smutthull:

Netcom lar deg gå ut av avtalen på et år hvis du betaler et gebyr på mellom 2400 og 3500 kroner. DinSide har snakket med flere teleoperatører, deriblant Telenor, for å finne ut om de greier å slå abonnementet fra Netcom.

Dette koster iPhone uten binding

3500 kroner er prisen for å bryte ut av det dyreste abonnementet, og 2400 for det billigste. I tillegg må du betale det abonnementet koster den første måneden.

Dermed kan du skaffe deg en iPhone med 8 gigabyte lagringsplass for 4189 kroner. 16 gigabyte-versjonen vil komme på litt over 5000 kroner, dersom du velger å bryte ut av avtalen.

Men lønner det seg å bytte abonnement?

Finn mobilen som passer for deg

Lite datatrafikk inkludert

I jungelen av telefonabonnement er det vrient å sammenligne de forskjellige. De aller fleste har ulike priser til forskjellige operatører, gebyrer på ditt og datt – og kanskje det aller viktigste – de mangler datatrafikk inkludert i prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer