Abonnere på kalendere:

Slik får du mer nyttig i kalenderappen

Du trenger ikke å legge inn alt selv – du kan abonnere på mange kalendre som andre vedlikeholder.

ANDRES KALENDERE: Om du liker Liverpool, kan du enkelt få alle deres kamper inn i kalenderappen på telefonen. Foto: Pål Joakim Pollen
ANDRES KALENDERE: Om du liker Liverpool, kan du enkelt få alle deres kamper inn i kalenderappen på telefonen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Mange har for lengst avsluttet det årlige kjøpet av en 7. sans og heller gått over til å lagre kalenderavtaler, gjøremålslister og annet på mobiltelefonen.

Det har flere fordeler – den er alltid med deg, og dessuten kan det være kjekt at telefonen minner deg på de viktigste tingene, snarere enn at du selv må oppsøke informasjonen ved jevne mellomrom.

God oversikt

I kalenderappen på telefonen kan du legge inn det meste, enten det dreier seg om møter på jobb, fotballtreninger, ting du skal se på TV eller påminnelser om når du skal ta medisiner.

Innad i familien kan det også være greit med delte kalendere, slik at begge foreldre får opp i kalenderen sin at det er foreldresamtale på skolen på torsdag klokka 18:15, eller at tante Berit har bursdag på søndag.

Dog kan det brått bli en ganske omstendig jobb å legge inn absolutt alt av interesse, for eksempel alle kampene til det engelske fotballaget du følger, eller om du synes navnedag-tradisjonen har sin sjarm.

Derfor er dagens nyttige tips at det finnes kalendre for å mangt på nettet – som andre vedlikeholder. Disse kalenderne kan du så abonnere på i din kalenderapp, slik at de nevnte fotballkampene eller navnedagene automatisk dukker opp i kalenderen din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer