Våre dingsetips

Slik får du mest ut av dingsene du fikk til jul

Ny iPhone, PC eller Google Home?

NY DINGS TIL JUL: Vi gir deg tips og råd til hvordan du kommer i gang med dingsene du fikk til jul. Foto: Martin Kynningsrud Størbu.
NY DINGS TIL JUL: Vi gir deg tips og råd til hvordan du kommer i gang med dingsene du fikk til jul. Foto: Martin Kynningsrud Størbu. Vis mer
Publisert

For mange er det gaveutdelingen som er selve høydepunktet med julen, og ofte er det de harde pakkene man gleder seg mest til å åpne. En undersøkelse utført på oppdrag for Elektronikkbransjen viser at det er mange nordmenn som ønsker seg dingser til jul.

Her ligger smartklokker og -armbånd helt øverst på listen, tett fulgt av nettbrett, mobil og hodetelefoner, men vi finner også bærbar PC på topplisten.

Ofte er det slik at man på julaften får sin første smarttelefon eller bærbar PC, og da kan det være slik at man ikke helt hvor man skal begynne eller komme i gang. Derfor har vi samlet noen tips til hvordan du kommer i gang med dingsene du fikk til jul.

Ny bærbar PC

I guiden under deler vi våre fem fremste tips til personer som har fått seg en ny bærbar PC. Her går vi for eksempel inn på hvordan du kvitter deg med de unødige appene som ligger forhåndsinstallert på PC-en og hvordan du kommer i gang med Microsofts nettsky, OneDrive.

Hvis det var en MacBook du pakket opp på julaften, har vi også noen tips til deg. I denne saken tar vi for oss det mest grunnleggende som hvordan man tilpasser styreflaten eller rydder opp i Docken. I tipssaken under kan du også lese våre favoritter til Mac hvor vi går elleve apper nærmere i sømmene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer