Slik fungerer nye Pebble Time

Smartklokka har fått seg fargeskjerm og nye menyer. Se video over!

FARGERIKT: Selve Pebble Time-klokka vi har på utlån er ikke spesielt fargerik, men det kan urskivene være.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
FARGERIKT: Selve Pebble Time-klokka vi har på utlån er ikke spesielt fargerik, men det kan urskivene være. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første gang vi omtalte Pebble, i 2013, var smartklokker et så nytt konsept at overskriften ble «Klokka som snakker med mobilen».

Og da vi testet den senere samme år, ble konklusjonen at «fremtiden er ikke her riktig ennå».

Siden den gang har Pebble-klokkene fått en stålbror i den langt mer stilige Steel-modellen, og stadige oppdateringer av programvaren har gjort den langt enklere i bruk enn den først var.

Nå er Pebble-gjengen klar med nok en Kickstarter-finansiert klokke: oppfølgeren Pebble Time, som ble finansiert på bare 17 minutter. Den har ikke for alvor havnet i norske butikkhyller ennå, men blant annet Teknikmagasinet, Coolstuff og Komplett har tyvstartet salget.

Det er først og fremst e-papir-skjermen som har fått en oppgradering. Der den tradisjonelle Pebble og Pebble Steel bare kan vise sort eller hvitt, kan Pebble Time vise hele regnbuen.

LES OGSÅ: Mer om hva som er nytt i Pebble Time

Hva fargeskjerm vil si i praksis? Vel, vi kommer snart med en full test, men kan røpe såpass at vi opplever dårligere lesbarhet. Trolig blant annet på grunn av mindre kontraster som følge av flere farger. Og Pebble Steel-modellen vi har fått låne er dessverre langt fra så pen som vår egen Pebble Steel. Heldigvis skal det komme Pebble Time Steel-klokker, også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer