Apple Arcade:

Slik kommer du i gang med Apple Arcade

59 kroner måneden for et svært rikt utvalg av spill.

PRØV GRATIS: Apple Arcade er lansert, og du kan prøve tjenesten i en måned uten å betale for deg. Foto: Pål Joakim Pollen
PRØV GRATIS: Apple Arcade er lansert, og du kan prøve tjenesten i en måned uten å betale for deg. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

19. september ble iOS 13-oppdateringen lagt ut for nedlasting, der alle med iPhone 6s og oppover (inkludert iPhone SE) kan oppdatere til Apples rykende ferske iOS-versjon.

Allerede i sommer prøvde vi ut den nye utgaven, og hva som er nytt kan du lese mer om bak lenka du nettopp passerte.

I tillegg til de små og store oppdateringene av selve operativsystemet, er iOS 13-oppdateringen også startskuddet for Apples nye storsatsing: Apple Arcade.

Netflix for spill

Arcade kan sammenlignes med en Netflix-løsning for spill, altså der du ved å betale et månedlig abonnement kan boltre deg i en rekke spilltitler. Apple lover rundt 100 spill ved lansering, men også at det kommer til å bli fylt på med oppdateringer og nye titler underveis.

Prisen er 59 kroner per måned, der du kan prøve en hel måned gratis og eventuelt kansellere abonnementet slik at du ikke betaler noe som helst. Foretar du deg ingenting, blir du fakturert 59 kroner én måned frem i tid, altså.

Arcade-tjenesten inngår også i Apples familiedelingsløsning, så om du har barn eller andre familiemedlemmer med der, vil opptil seks personer kunne dra nytte av tilbudet – til én pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer