Slik melder du deg av e-postlister enkelt

Egne funksjoner i Apple Mail, Gmail og Outlook.

STOPP MASET: Du kan enkelt melde deg av nyhetsbrev rett i epostappen din. Foto: Kirsti Østvang
STOPP MASET: Du kan enkelt melde deg av nyhetsbrev rett i epostappen din. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Det nærmer seg black friday, og det merker du kanskje særlig i innboksen din. Det er høytid for nyhetsbrev fra butikker som vil lokke deg med tilbud. Det kan være fra butikker hvis kundeklubb du en gang takket ja til å bli med i, men det kan også være fra butikker du ikke kan huske å ha handlet hos. Kanskje har du havnet på deres e-postliste via en tredjepart?

Synes du det blir for mye e-post, skal du i de fleste tilfeller kunne melde deg av et nyhetsbrev i selve e-posten. Som regel finnes det en liten avmeldingsknapp helt nederst - det kan godt hende den er gjemt vekk med liten eller lite synlig skrift.

Det finnes også en annen måte å gjøre det i e-postappen du bruker. Både Apple, Google og Microsoft har innebygde funksjoner som automatisk melder deg av e-postlister.

iOS Mail

Har du iPhone, bruker du kanskje Apples Mail-app. Hvis Mail-appen gjenkjenner en e-post fra en e-postliste, skal følgende beskjed dukke opp i toppen: «Meldingen er fra en e-postliste».

Under der igjen er det en blå lenke hvor det står «Avslutt abonnement». Trykk på teksten, bekreft og så skal abonnementet være avsluttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer