Slik merker du alle eposter på iPhone

Denne funksjonen finnes egentlig ikke, men noen lure hoder fant den likevel.

Apple har ikke laget en "merk alle"-funksjon i innboksen på mailklienten til iOS, men det går likevel. Og det er ikke så vanskelig. Foto: Gaute Beckett Holmslet
Apple har ikke laget en "merk alle"-funksjon i innboksen på mailklienten til iOS, men det går likevel. Og det er ikke så vanskelig. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du flere epostkontoer og mange innkommende eposter hver dag? Da har du sikkert vært borti ganske høye tall på listen over uleste eposter. Noen er viktige, og må leses, mens andre er reklame, junkmail eller annet.

Det er ikke så lett å holde styr på innboksen når tallet først har blitt så høyt. Heldigvis finnes det en måte å fikse det på. Foto: Gaute Beckett Holmslet
Det er ikke så lett å holde styr på innboksen når tallet først har blitt så høyt. Heldigvis finnes det en måte å fikse det på. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer

De siste kan fort hope seg opp, og da kan det være stress å få gått gjennom dem. I alle fall hvis du har iPhone. For på iPhone har du ikke en "merk alle"-funksjon i innboksen. Da må du i stedet huke av for hver epost, for så å velge "merk", og så "merk som lest" eller "flagg".

Stress.

Derfor er det hyggelig at amerikanske Lifehacker har funnet en bedre måte. Det har nemlig sneket seg inn en "bug" i systemet.

Les også: Slik får du kalender med ukenummer på iPhone

Det du gjør er ganske enkelt:

  • Åpne Mail-innboksen og trykk "rediger".
  • Merk en epost.
  • Hold inne "merk"-knappen nederst til høyre.
  • Fjern haken på den eposten du valgte i sted.
  • Slipp "merk"-knappen.
  • Velg "merk som lest".
Vips, så er alle epostene markert som lest.

I videoen under kan du se hvordan du gjør det:

Dette er spesielt hendig om du har én ulest epost i en lengre samtale gjemt inne i jungelen av ukens eposter et sted, og ikke orker å lete deg frem til den.

Les også: Spar batteri på iPhone og Android

P.S.

Er mobilen fremdeles overbevist over at du har en ulest epost ett eller annet sted? Da kan det hjelpe å slå av epostfunksjonen for den kontoen, for så å slå den på igjen. Dette gjør du i innstillinger-->mail, kontakter, kalendere-->(den kontoen det gjelder).

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer