«Fortnite»

Slik reinstallerer du «Fortnite» på iPhone

Alt håp er ikke ute, og du trenger ikke å kjøpe «Fortnite-iPhone» på eBay.

SLETTET: «Fortnite» er for øyeblikket ikke tilgjengelig i App Store, men slik kan du løse problemet. Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert

Disputten mellom spillutvikler Epic Games og IT-gigant Apple har blant annet ført med seg at det populære spillet «Fortnite» er blitt fjernet fra App Store.

Dette har blant annet ført til at enkelte selger iPhoner med «Fortnite» installert for svimlende summer på eBay, melder Business Insider.

Et raskt søk på eBay viser at det er flere som selger iPhone med «Fortnite» til over 20.000 kroner.

Ønsker du spille «Fortnite» på din iOS-enhet, finnes det både enklere og rimeligere løsninger.

Last ned på nytt

Har du spillet installert på din iPhone eller iPad, kan du fortsatt spille det inntil videre, men om du aldri har hatt det installert på din iOS-enhet, vil du ikke kunne finne det i App Store.

Men hva om du tidligere har lastet ned «Fortnite» og senere slettet det? Vel, da kan du faktisk installere det på nytt. Via App Store.

Nettstedet The Verge skriver nemlig at det er fullt mulig å laste ned «Fortnite» på nytt og spille på din iPhone/iPad, og det gjør du slik:

  • Åpne App Store og trykk på profilbildet ditt øverst til høyre
  • Velg Kjøpt og deretter Ikke på iPhone
  • Søk etter «Fortnite»
  • Trykk på appen og deretter last ned

Og vips, er «Fortnite» på plass på iPhonen eller iPaden din igjen. Etter du har logget på og lastet ned oppdateringen, som er på snaut 10 GB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer