Slik sender du gratis tekstmeldinger

Det er en grunn til Ping! skrives med utropstegn.

PING MEG: Med Ping! er det en enkel sak å sende gratis tekstmeldinger - forutsatt at du har iPhone eller iPod Touch.
PING MEG: Med Ping! er det en enkel sak å sende gratis tekstmeldinger - forutsatt at du har iPhone eller iPod Touch. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vanlige tekstmeldinger har flere fordeler: De sendes og mottas mer eller mindre umiddelbart (med unntak av nyttårsaften), alle kan sende og motta dem, og de får stort sett folk til å fatte seg i korthet (spesielt på nyttårsaften).

De har også en ulempe. En SMS koster like mye enten du skriver et enkelt "ja" eller "nei", eller om du skriver en liten avhandling om hvorfor akkurat du glemte å handle middagsingredienser før du kom hjem. (Med noen unntak ... går du over 160 tegn blir det dyrere.)

En slags SMS

Ping! er et rykende ferskt program for iPhone og iPod Touch som gjør du at simpelthen forbigår hele SMS-systemet, og således kan sende gratis tekstmeldinger til alle andre iPhone og iPod Touch-eiere.

Allerede der ligger det en ganske vesentlig begrensning for deg som ikke har denne telefonen eller mp3-spilleren.

Programmet sender tekstmeldinger via en egen server, noe som betyr at meldingene er gratis hvis du er tilknyttet Wlan, og nesten gratis hvis du fatter deg i korthet når du ikke er tilknyttet et vanlig trådløsnett.

Når du bruker Ping! betaler du nemlig bare for datatrafikken, og ettersom datatrafikk er langt rimeligere enn SMSer ved lave datamengder, er det penger å spare hvis du A) kjenner mange som har iPhone og iPod Touch, og B) sender mye meldinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer