Slik tekster du mobilvideoene automatisk

Ikke tid til å skrive inn tekst manuelt?

Se hvordan de to videoappene fungerer, og hva de sliter med. Les mer her: ">http://www.dinside.no/mobil/apples-nye-videoapp-gjor-noe-kult-men-har-allerede-en-konkurrent/67478511"&...">http://www.dinside.no/mobil/apples-nye-videoapp-gjor-noe-kult-men-har-allerede-en-konkurrent/67478511">http://www.dinside.no/mobil/apples-nye-videoapp-gjor-noe-kult-men-har-allerede-en-konkurrent/67478511"&... Vis mer
Publisert

Skal du dele en video i sosiale medier, for eksempel til din Instagram Story, legg gjerne til tekst av hva du sier, eller i hvert fall essensen av det.

Det gjør både at hørselshemmede også kan få med seg innholdet eller at de som ser på ikke trenger å ha på lyd.

Det er ikke alle som bruker tid på dette av den enkle grunn at det kan være tidkrevende, i hvert fall om du sier mye i løpet av en videosnutt. Det finnes imidlertid noen apper som kan hjelpe deg.

Clips

Dette er en lite kjent app fra Apple alle med iPhone faktisk burde sjekke ut. Med Clips kan du lage morsomme videoer med effekter og grafikk. Gøy nok i seg selv, men en av de beste funksjonene er autoteksting, som gjør akkurat det navnet antyder, tekster videoen din automatisk mens du snakker under opptaket.

Ikke bare er den ganske presis når det kommer til selve tekstingen, men det er veldig enkelt å redigere tekst i ettertid om noe ble feil. Det er også enkelt å bytte utseende på teksten, og du har 14 forskjellige stiler å velge mellom.

Det eneste aberet, og kanskje dealbreakeren, med Clips er at den bare tar opp kvadratiske videoer. Skal du laste opp videoen til din Instagram Story, vil du kanskje helst ha fullskjerm-format, så vi krysser fingrene for at Apple kommer med dette i en fremtidig oppdatering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer