Snapchat kan gjøre endringer i det nye designet

Slik vil Snapchat dempe design-kritikken

Men de går neppe tilbake til sånn det var før.

OMDISKUTERT: Mange synes det har blitt vanskeligere å finne stories fra venner i det nye Snapchat-designet. Foto: Kirsti Østvang
OMDISKUTERT: Mange synes det har blitt vanskeligere å finne stories fra venner i det nye Snapchat-designet. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nye Snapchat-designet har blitt alt annet enn godt mottatt av brukerne. På sosiale medier har kritikken hagla, og det har florert av oppskrifter på hvordan man kan få det gamle designet tilbake.

Det nye designet er så forhatt at over 1,2 million mennesker nå har signert en underskriftskampanje for å få det gamle tilbake.

Dårlige nyheter: Det har kommet for å bli

Snapchat-sjef Evan Spiegel tar imidlertid kritikken med ro. På en teknologikonferanse sa han nylig at klagene viser at endringene fungerer som ment, skriver TechCrunch.

Ved å skille vennene dine sine «stories» fra profesjonelt innhold, fra medier, kjendiser og andre, har Snapchat oppnådd det de ville:

Å skape et klarere skille mellom privat kommunikasjon og mer offentlig innholdsdeling.

Gjør noen mindre justeringer

Nå melder imidlertid Mashable at Snapchat likevel kan komme til å gjøre noen mindre justeringer til den nye venneskjermen.

Mashable har nemlig fått tak i skjermbilder som viser at Snapchat vurderer å gjøre det mulig å skille mellom forskjellig type innhold i venneskjermen: grupper, stories og alt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer