Slutt på visittkort

Her er den moderne løsningen.

Slutt på visittkort
Publisert
Sist oppdatert

Visittkort kan være et kjekt hjelpemiddel i enkelte situasjoner, men i disse dager kan det virke som om alt som står trykt på papir er «gammeldags» i visse kretser (satt på spissen).

Vel, nå er alternativet her. Bump, som fungerer på iPhone og Android-telefoner, lar deg dele kontaktinformasjon svært enkelt.

Bare å «bumpe» telefonen

Det er lett å se hvor «Bump» hentet navnet sitt fra, for det eneste man trenger å gjøre for å dele all mulig kontaktinformasjon er å starte applikasjonen og holde telefonen inntil en annen telefon med samme applikasjon.

Deretter overføres begges kontaktinformasjon. Du kan velge hva som skal deles hver gang, for eksempel kun e-post-adresse og navn, eller hele sulamitten med telefonnummer og hjemmeside.

Det er også mulig å dele bilder og andre kontakter du har i applikasjonen. En annen snasen funksjon er muligheten for å sammenligne Facebook-venner for å se om du og den andre personen har felles bekjente.

Det beste er at alt dette automatisk blir lagt til i telefonlista på telefonen din. Dermed tar det bare sekunder å få alt fra hjemmeside, adresse, jobbadresse, hjemmeside, og det meste annet du trenger av kontaktinformasjon - mye mer enn du ville fått plass til på et tradisjonelt visittkort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer