Flying Tiger tilbakekaller USB-ladere

Slutt umiddelbart!

Plasten kan smelte og eksponere ledningene inni laderen - og føre til støt, advarer Flying Tiger i en pressemelding.

ADVARER: Flying Tiger Copenhagen vil at kunder skal levere tilbake USB-ladere, på grunn av støtfare. Illustrasjonsfoto: Øystein B. Fossum
ADVARER: Flying Tiger Copenhagen vil at kunder skal levere tilbake USB-ladere, på grunn av støtfare. Illustrasjonsfoto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjedebutikken Flying Tiger Copenhagen kaller tilbake to doble USB-ladere på på grunn av støtfare. Det skriver butikken selv i en pressemelding.

«Problem: Plasten kan i noen tilfeller bli myk og blottlegge interne ledninger. Det er derfor en potensiell risiko for elektrisk støt», skriver Flying Tiger Copenhagen i den engelske meldingen - direkte oversatt til norsk.

Tilbakekallingen gjelder produktene «Charger 2,4A double USB EU White» og «Charger 2,4A double USB EU Black» med produktnummer «3024900» og «3024901», solgt siden 1. oktober 2020. Det gjelder med andre ord to like nesten identiske ladere, i fargene hvit og svart.

Slutt umiddelbart

Flying Tiger Copenhagen ber eiere av USB-laderne om å slutte å bruke dem umiddelbart. Samtidig oppfordrer butikkjeden til å levere laderne tilbake til nærmeste butikk for å få alle pengene tilbake.

Videre skriver butikken at «det er viktig for oss at våre kunder stoler på kvaliteten og sikkerheten til produktene våre. Derfor reagerer vi så raskt som mulig når vi oppdager produkter som ikke er i samsvar med lovbestemmelsene».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer