AirFly Pro

Smart dings for deg med trådløse hodetelefoner

Trådløs sender med mange muligheter.

AIRPODS PÅ FLYET: Med AirFly Pro kan du koble til trådløse ørepropper som AirPods til underholdningssystemet på flyet. Foto: TwelveSouth
AIRPODS PÅ FLYET: Med AirFly Pro kan du koble til trådløse ørepropper som AirPods til underholdningssystemet på flyet. Foto: TwelveSouth Vis mer
Publisert

Trådløse hodetelefoner er i skuddet som aldri før.

Fordelen er at du slipper å fikle med å knyte opp ledninger som har surret seg sammen hver gang du skal bruke dem. I tillegg blir du mer frigjort fra mobilen.

Men selv om det har kommet veldig mange gode trådløse hodetelefoner og ørepropper de siste årene, er ikke verden blitt hundre prosent trådløs.

Det hender man er nødt til å høre på musikk via en lydenhet med god gammeldags kabel, for eksempel når man er ute og flyr.

Trådløs sender

LITEN DONGEL: AirFly Pro er en liten sak som veier bare 16 gram. Foto: TwelveSouth
LITEN DONGEL: AirFly Pro er en liten sak som veier bare 16 gram. Foto: TwelveSouth Vis mer

Tilbehørsprodusenten TwelveSouth påstår at de har løsningen.

I fjor lanserte de AirFly, en liten trådløs sender som lar deg sende lyd fra en 3,5mm-utgang til trådløse hodetelefoner.

Nå har TwelveSouth lansert en ny utgave, AirFly Pro.

I tillegg til å kunne sende lyd ut som den første utgaven, kan denne også gjøre om en AUX-inngang til en trådløs mottaker. Det vil si at du kan sende lyd fra mobilen til et gammelt stereoanlegg, det være seg i bilen eller hjemme.

NY FUNKSJON: Med AirFly Pro kan du også spille musikk fra mobilen til et gammel bilanlegg. Foto: TvelweSouth
NY FUNKSJON: Med AirFly Pro kan du også spille musikk fra mobilen til et gammel bilanlegg. Foto: TvelweSouth Vis mer

AirFly Pro byr også på lyddeling, slik at du kan koble til to hodetelefoner samtidig. Ikke helt ulikt den nye lyddelingsfunksjonen Apple introduserte i iOS 13.

16 timer batteri

Senderen lades opp via USB-C. Batteriet på AirFly Pro skal holde i 16 timer, noe som er dobbelt så mye som den originale AirFly-modellen, som nå går under navnet AirFly Classic.

Selv om man ut fra navnet tenker at AirFly-senderen bare er kompatibel med Apples AirPods, kan den brukes med de fleste trådløse hodetelefoner, det være seg fra Bose, Sony, Jabra eller hva det måtte være.

Prisen ligger på 54,99 dollar, cirka 500 kroner direkte omregnet. Vi ser imidlertid at den allerede ligger inn i Apples norske nettbutikk til 619 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer