AirFly Pro

Smart dings for deg med trådløse hodetelefoner

Trådløs sender med mange muligheter.

AIRPODS PÅ FLYET: Med AirFly Pro kan du koble til trådløse ørepropper som AirPods til underholdningssystemet på flyet. Foto: TwelveSouth
AIRPODS PÅ FLYET: Med AirFly Pro kan du koble til trådløse ørepropper som AirPods til underholdningssystemet på flyet. Foto: TwelveSouth Vis mer
Publisert

Trådløse hodetelefoner er i skuddet som aldri før.

Fordelen er at du slipper å fikle med å knyte opp ledninger som har surret seg sammen hver gang du skal bruke dem. I tillegg blir du mer frigjort fra mobilen.

Men selv om det har kommet veldig mange gode trådløse hodetelefoner og ørepropper de siste årene, er ikke verden blitt hundre prosent trådløs.

Det hender man er nødt til å høre på musikk via en lydenhet med god gammeldags kabel, for eksempel når man er ute og flyr.

Trådløs sender

Tilbehørsprodusenten TwelveSouth påstår at de har løsningen.

I fjor lanserte de AirFly, en liten trådløs sender som lar deg sende lyd fra en 3,5mm-utgang til trådløse hodetelefoner.

Nå har TwelveSouth lansert en ny utgave, AirFly Pro.

I tillegg til å kunne sende lyd ut som den første utgaven, kan denne også gjøre om en AUX-inngang til en trådløs mottaker. Det vil si at du kan sende lyd fra mobilen til et gammelt stereoanlegg, det være seg i bilen eller hjemme.

AirFly Pro byr også på lyddeling, slik at du kan koble til to hodetelefoner samtidig. Ikke helt ulikt den nye lyddelingsfunksjonen Apple introduserte i iOS 13.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer