Smart kamerastativ for mobilen

Dagens Kina-testprodukt er en klype til 15 kroner. Det er det absolutt verdt!

KLYPE TIL NOEN FÅ KRONER: Har du smartmobil og ønsker litt mer avanserte foto- og videomuligheter er denne klypa absolutt verdt å vurdere. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KLYPE TIL NOEN FÅ KRONER: Har du smartmobil og ønsker litt mer avanserte foto- og videomuligheter er denne klypa absolutt verdt å vurdere. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere og flere oppdager at nyere mobiltelefoner kan erstatte det tradisjonelle videokameraet, ofte med solid margin, og spesielt i forhold til DV-kameraet jeg kjøpte på Gran Canaria i 2001. Det er bare ett problem: Ergonomien er som regel elendig, og det er ingen mobiler som uten videre kan monteres på et kamerastativ.

Men selvsagt finnes det løsninger på det også. Vi har blant annet omtalt denne fiffige løsningen til iPhone 4 tidligere, men denne gangen skal vi se på et produkt som passer til nær sagt alle mobiler, inkludert mursteiner med tykkelse på inntil 3,8 cm. Har du tykkere mobil enn det, betviler vi at den i det hele tatt har videofunksjon, eller fotofunksjon for den saks skyld.

Universal Clamp Mount for Tripods heter produktet, og det er noe så enkelt som en klype som er leddet til et feste, som igjen er utstyrt med gjenger som passer til de aller fleste kamerastativ.

Enkel uten være perfekt

Du klemmer rett og slett i klypen, og setter mobilen inni. Deretter kan du justere vinkelen takket være leddet og skruen. Det er kjempeenkelt, og du forstår det med én gang du prøver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer