Fest den nye iPhone-adapteren til nøkkelringen

Smart løsning for alle med iPhone 7

…så slipper du å miste kabelen.

PROBLEMET LØST: Uncourage er en 3,5mm-plugg du kan ha festet i nøkkelknippet ditt, slik at du slipper å miste overgangskabelen til nye iPhone. Foto: Uncourage
PROBLEMET LØST: Uncourage er en 3,5mm-plugg du kan ha festet i nøkkelknippet ditt, slik at du slipper å miste overgangskabelen til nye iPhone. Foto: Uncourage Vis mer
Publisert

I de nye utgavene av iPhone, iPhone 7 og iPhone 7 Plus, har Apple valgt å fjerne den tradisjonelle 3,5mm-utgangen; altså den som primært har vært brukt for å koble til eksternt lydutstyr som hodetelefoner og den slags, slik at brukerne nå henvises til å bruke Bluetooth eller Lightning-utstyr.

Courage, var ordet Apples Phil Schiller brukte da han skulle forklare hvorfor selskapet hadde valgt å ta dette skrittet.

Her er Uncourage

Er du ikke like modig som Apple, sørger du for å ha med deg den medfølgende Ligthning-til-3,5mm-overgangen som følger med i pakken hvor enn du ferdes, eller kjøper et par ekstra til 99 kroner stykket i tilfelle du mister den.

Sistnevnte kan dog være unødvendig om du heller skaffer deg produktet Uncourage, som altså spiller på sitatet omtalt over.

Det er nemlig en 3,5mm-plugg du kan feste på et nøkkelknippe, og som du dermed kan stikke inn i overgangsledningen når den ikke er i bruk, slik at den følger nøkkelknippet ditt.

Ikke så dyrt

Pluggen kan bestilles fra uncourage.com og koster $6, eller da rundt femtilappen. I tillegg kommer frakt på to dollar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer