Fest den nye iPhone-adapteren til nøkkelringen

Smart løsning for alle med iPhone 7

…så slipper du å miste kabelen.

PROBLEMET LØST: Uncourage er en 3,5mm-plugg du kan ha festet i nøkkelknippet ditt, slik at du slipper å miste overgangskabelen til nye iPhone. Foto: Uncourage
PROBLEMET LØST: Uncourage er en 3,5mm-plugg du kan ha festet i nøkkelknippet ditt, slik at du slipper å miste overgangskabelen til nye iPhone. Foto: Uncourage Vis mer
Publisert

I de nye utgavene av iPhone, iPhone 7 og iPhone 7 Plus, har Apple valgt å fjerne den tradisjonelle 3,5mm-utgangen; altså den som primært har vært brukt for å koble til eksternt lydutstyr som hodetelefoner og den slags, slik at brukerne nå henvises til å bruke Bluetooth eller Lightning-utstyr.

Courage, var ordet Apples Phil Schiller brukte da han skulle forklare hvorfor selskapet hadde valgt å ta dette skrittet.

Her er Uncourage

Er du ikke like modig som Apple, sørger du for å ha med deg den medfølgende Ligthning-til-3,5mm-overgangen som følger med i pakken hvor enn du ferdes, eller kjøper et par ekstra til 99 kroner stykket i tilfelle du mister den.

Sistnevnte kan dog være unødvendig om du heller skaffer deg produktet Uncourage, som altså spiller på sitatet omtalt over.

HENGER FAST: Når du stikker pluggen inn i overgangskabelen, blir den hengene fast på nøkkelknippet. Foto: Uncourage
HENGER FAST: Når du stikker pluggen inn i overgangskabelen, blir den hengene fast på nøkkelknippet. Foto: Uncourage Vis mer

Det er nemlig en 3,5mm-plugg du kan feste på et nøkkelknippe, og som du dermed kan stikke inn i overgangsledningen når den ikke er i bruk, slik at den følger nøkkelknippet ditt.

Ikke så dyrt

Pluggen kan bestilles fra uncourage.com og koster $6, eller da rundt femtilappen. I tillegg kommer frakt på to dollar.

Bestiller du flere enn én slipper du frakt, og det finnes også 3-for-2 og 10-for-5-tilbud, som da gir en totalpris på ganske nøyaktig 250 kroner for 10 eksemplarer; godt under 350-kronersgrensa, med andre ord. Leveringstiden er oppgitt til 20 virkedager, så dette kan være årets billigste julegave.

Vi spår at det ikke kommer til å ta lang tid før tilsvarende er å finne i kinesiske nettbutikker til en enda lavere pris. Forleden dag hadde nettstedet Quartz en artikkel om at kopiprodukter enkelte ganger er tilgjengelige før originalen.

LES OGSÅ:
Gjør TV-en smart for 250 kroner
Her er hodetelefonene som passer nye iPhone
Humor: Intervju med en «Apple-ansatt»

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer