Fest den nye iPhone-adapteren til nøkkelringen

Smart løsning for alle med iPhone 7

…så slipper du å miste kabelen.

PROBLEMET LØST: Uncourage er en 3,5mm-plugg du kan ha festet i nøkkelknippet ditt, slik at du slipper å miste overgangskabelen til nye iPhone. Foto: Uncourage
PROBLEMET LØST: Uncourage er en 3,5mm-plugg du kan ha festet i nøkkelknippet ditt, slik at du slipper å miste overgangskabelen til nye iPhone. Foto: Uncourage Vis mer
Publisert

I de nye utgavene av iPhone, iPhone 7 og iPhone 7 Plus, har Apple valgt å fjerne den tradisjonelle 3,5mm-utgangen; altså den som primært har vært brukt for å koble til eksternt lydutstyr som hodetelefoner og den slags, slik at brukerne nå henvises til å bruke Bluetooth eller Lightning-utstyr.

Courage, var ordet Apples Phil Schiller brukte da han skulle forklare hvorfor selskapet hadde valgt å ta dette skrittet.

Her er Uncourage

Er du ikke like modig som Apple, sørger du for å ha med deg den medfølgende Ligthning-til-3,5mm-overgangen som følger med i pakken hvor enn du ferdes, eller kjøper et par ekstra til 99 kroner stykket i tilfelle du mister den.

Sistnevnte kan dog være unødvendig om du heller skaffer deg produktet Uncourage, som altså spiller på sitatet omtalt over.

Det er nemlig en 3,5mm-plugg du kan feste på et nøkkelknippe, og som du dermed kan stikke inn i overgangsledningen når den ikke er i bruk, slik at den følger nøkkelknippet ditt.

Ikke så dyrt

Pluggen kan bestilles fra uncourage.com og koster $6, eller da rundt femtilappen. I tillegg kommer frakt på to dollar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.